Welcome to Experience Our Magical Morocco +212 666 564 735+212 666 564 735bereberviajes1@gmail.com

Poate fi effective fără use the picăturilor pentru ochi, deoarece acest lucru poate fi evaluat ochii în condiții de muncă de zi cu zi, deși acestea pot fi necesare pentru patienții cu comunicare slabă

Poate fi effective fără use the picăturilor pentru ochi, deoarece acest lucru poate fi evaluat ochii în condiții de muncă de zi cu zi, deși acestea pot fi necesare pentru patienții cu comunicare slabă

Cei mai frecvenți agenți pathogens asociați cu acest tip de infection sunt Streptococcus pyogenes, Staphylococcus aureus și uneori bacteriile coriniforme. Unele dintre exemplarele dorințelor sunt impetigo, folliculitis și erythrasma.

Staphylococcus aureus (MRSA) – Dreptul de autor al imagini: Tatiana Shepeleva, ID-ul imaginii: 229241485 prin Shutterstock.com

Impetigo această infecție bacteriană sau superficială și îngrijirea intraepidermică a pielii se observă că cele mai multe copii ale lunii umede de vară. Or it forms dominant to bolii this a tip nebulos, care prezintă or durere (eroziune) left a group of elepezonele exposición ale skinii. Impetigo appears mai întâi sub formă de mici vezicule sau pustule care se rup și formează or crustă groasă Adesentă, galben-miere.

Folliculite spune or inflamme a folliculilor of bread due to infection (give poate apărea și din cauza iritației chimice sa leziunilor fizice). Superficial type of follicular cause of Staphylococcus aureus manifests himself as or pustulous nedureroasă sau fragedă, aspectul obișnuit fără nici un scarit lipsit. În folliculita profundă, infection if răspândește în folicul, în timp ce furunculul (sau fierberea) implică utesut subcutanat.

Erythrasma is caused by a gram-pozitiv microorganism care nu formează spori Corynebacterium minutissimum care (în condiții de ocluzie sau umiditate) proliferează și provoacă sau superficial infection to skinii și, mai ales, to zonelor intertriginoase. Leziunile sunt sub forma de plasturi care sunt inițiale roz și folosesc, iar ulterior devin maronii.

Infecții bacteriene secundare ale skinii

Skin umedă and deteriorată ofrent a medium opportunistic that has a different speci fi c bacterium să prospere și care provoacă infection cutanate secundare (Adesea ca or conditionation suprapusă). Unele dintre exemplele obișnuite sunt infecții intertrigo și web. În plus, diverse infecții sistemice pot avea și manifestări ale pielii.

Intertrigo is a term for or tulburre chronic a skin with debut insidios de fărății de usturime și arsură în pliurile pielii, lipss this însoțită de prurit (sau mâncărime). Această infecție bacteriană secundară pielii, observing more frecvent pacient din cauza bolilor, acesaă cauză a creșterii excesive pentru a înflori bacteriile tranzitorii sau recident.

Infecțiile cu degetele de la picioare (cunoscute și sub numele de picior de atlet) was considered to be infectious strict fungice; When it hits a basket, it is accumulated as a ciupercile pot crea a described adecvat pentru creterea excessive a speciilor of Brevibacterium and anumitor corinebacterii. Enzyme proteolytic care sunt secretate of some dintre aceste bacterii pot aggravates maii mai mult această problemă.

Surse

 1. Ferringer T. Infecții bacteriene comune. În: Sala JC, Sala BJ, editori. Infecții ale pielii – Diagnostic și Tretament. Cambridge University Press, SUA, 2009; pp. 17-22.

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 23 august 2018

„Http://www.news-medical.net/health/Smallpox-History.aspx”,”200″,”OK”, „De la

Variola a fost odată a dintre cele mai grave boli infecțioase cares a fost endemică în livreare lume pentru cea mai mare part a înregistrate histories. Acoustică cauză a virusurilor variate (a DNA virus is a member of the family Poxviridae) is caracterizat prin primul rand: incubație, prodrom și erupție cutanată. Acest lucru boală a ucis desfi a disfigurat milenane milioane de oameni o global level.

Originea variolei

Istoricii cred că variola a apărut în jurul anului 10,000 î.e.n. în timpul primelor așezări agricole din nord-estul Africii. From acolo s-a răspândit în India prin informații negustorilor Ancient Egyptteni. Mai mult, observări erupții cutanate typice pe mumiile Egypttene datând din 1100 până în 1580 î.e.n. from credință teoriilor ca Egyptul antic a fost o regiune timpurie cu varietate endemică.

Description of the ambiguity of the bolii au fost documentate in China din secolul al IV-lea, India din secolul al VII-lea și regional region Mediterranean, precum în sud-vestul Asiei din secolul al X-lea. If it stimulates the existence or variolă la vremea respective introduction in Europe între Sequelele V și VII, kies epidemiologie frecventă în Evul Mediu.

Boala to the general purpose limitations the eurasian mass terestră înainte de secolul to the XV-lea; cu toate acestea, coloniștii europeni au introdus variola în America (give și în Africa și Australia) weenbetween secondarily to XV-lea și to XVIII-lea, cu devastated cazuri rate of fatalitate care s-au appropriat of 90%. În general, dacă crezi că ai un fund puternic, acesta este imperiile aztecilor și incașilor.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/

The sfârșitul secolului al XIX-lea, or forms mai ușoară și mai puțin lettală de variolă (cunoscută și sub numele de variola minor) a devenit evidă în SUA. Description initial ca Amass (alastrim în America de Sud), această variantă a virusului a fost în cele din urmă recunoscute în Brazilia în anii 1970, precum și în Ethiopia și Somalia în anii 1970.

Variolare și vaccinate

Povești Connect

Prima protecție variolei to constat în frecarea materialului infections of the patient with variolă în skins zgâriată a copilor. Lady Montagu a adus această metodă (cunoscută sub numele de variolare) from Turcia în Anglia in 1721. Fromși periculoasă, a fost adopt in Europe în secolul al XVIII-lea (în principal de către aristocrație) after tramentul cuțintre al celor de Țarail Galor.

Până la sfârșitul acestui secol, variolarea a fost lung acceptată în livreare lume ca sau modalitate eficientă de prevent a variolei. Use the omniprezentă area în Tide Britanie (și North American colonists) to redus semnificativ impactul virusului în clasa superioară, give nu și în populație în ansamblu.

Edward Jenner (1749-1823) a prim prim care a folosit cowpox în scopul de a protect împotriva variolei în 1796. Acest virus a cauzat donate infecții ușoare la oameni, give indus a răspuns immun carecares a oferit protecție încrucișări încrucișate development to tuturor vaccinurilor ulterioare bazate for an attenuat organism.

Diseminarea noilor tehnici, în citi opoziției acerbe, a fost rapidă în toată Europa și Statele Unite. În mai mult de 60 de ani vaccinarea pentru a favoriza efectul „braț la braț” cu un anumit RIS de transmitere la sifilis; prin urmare, începând cu 1864 vaccinul a fost produs principal principal pe vaci pentru avoids acest heat.

Deoarece vaccinul împotriva variolei a fost primul vaccin care a fost used but scară la om, stop destro de potrivit ca variola să fie prima boală infectată uma cares a fost eradicată prin vaccinare, ceea ce a constituit an important moment atins in 1979. acestea variolei reste un ris ca vaccinare de rutină nu se mai întreprinde.

Surse

 1. Parker S, Schultz DA, Meyer H, Buller RM. Virusul variolei și al virusului Monkeypox. În: Mahy BWJ, van Regenmortel MHV. Encyclopedia of birou a human virologiei și medicale. Academic Press, 2010; pp. 461-472.

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 23 august 2018

„Http://www.news-medical.net/health/Strabismus-Diagnosis.aspx”, „200”, „OK“, „De la

An eyepiece examine this obicei will need to brush your forehead diagnostics diagnostics strabismul, specializat pentru a determines to focus și mișcarea ochilor, care sunt trăsăturile characteristice ale afecțiunii.

Early diagnostic of this important deoarece severe cazurile de strabism care nu sunt treat pot duce la pierderea vederii. Din acest motiv, mai mulți copii mici din țările dezvoltate sunt supuși screening-ului pentru afecțiune when I will examine ochilor înainte de vârsta for 3 years.

Istoricul medical și al simptomelor

În timp ce efectuați un examen oftalmologic, acest lucru important este obină un istoric pentru pacient, a cărui atenție la simptomele orientative, a măsurat medicamentul factori asociază starea sănătății.

Semnele și simptomele care indică afecțiunea pot include:

 • Ochii încrustați
 • Viziune dubs
 • Percepția scăzută a adâncimii
 • Ochii nealiniați cu mișcări necoordonate

Unele afecțiuni de sănătate, cum ar fi sindromul Down, cerebral palsy sini sindromul Edwards sunt legat de strabism paci pacient cu aceste afecțiuni sunt mai predispuse să prezinte anomalii ale ochilor lor.

Examine ochilor

Ocular examine constă în mod obișnuit din multe test care sunt utile pentru a determina moduri vizuale ca ur a stării și a ghidei deciziile de treatment.

Poate fi effective fără utilizator picăturilor pentru ochi, deoarece acest lucru poate ajusta evaluarea ochilor în zi cu zi condiție, deși acestea pot fi necesare pentru patienții cu comunicare slabă

Următoarele testează pot fi o componentă o examinare oculară și trebuie să diagnosticheze strabismului:

 • Test de acuitate vizuală: pentru a evaluate schimbările de see și claritatea vederii la distanță scurtă și lungă. (from example, citirea literelor pe or diagramă la distanțe scurte și mari)
 • Test de reflecție a luminii corneene: utilizați un pentru pentru a determina gradarea gradului de refractare, dați instrumentului înalte corecte, nu este necesar să compensați lucurul modurilor. (from example, folosind a Foropter și a retinoscop pentru a forehead modul în care diferite lentile afetează vedea)
 • Aliniere test și focalizare: for the evalua mișcarea, to focus și unitatea ochilor.
 • Retinei exam: observe the structurilor fizice a ochiului pentru a verifica prezența altor boli ale ochiului care pot cauza simptomele prezintă.
 • Acoperire / discover test: pentru a măsura abaterea și mișcarea ochilor.

Rezultatele accesor test sunt utile pentru a înțelege prezența și severitatea afecțiunilor, eg lângă orientarea alegerilor tattamentului.

Clasificare diagnostic

Există mai mult de un tip de funcție de strabism în direcția capriciilor ochiului îngrijirea este diferențiată în procesul de diagnostic. Coș tipuri include:

 • Exotoropia – ochi îndreptat spre exterior
 • Esotropia – ochi îndreptat spre interior
 • Hypertropia – ochi îndreptat în sus
 • Hypotropia – ochi îndreptat în jos
 • Cyclotropoia – Combine to altor tipuri from direction to ochilor.

În plus, or abate latentă care is prezintă numai tunai cand văd binoculară this întreruptă, cum ar fi tunai Când a ochi this acoperit, this identifier prin schimbarea sfârșitului tipului de clasificare. Sufixul –for this folosit mai degrabă decât –tropia poi poate exist în toate direcțiile.

Test ridicol

Un pacient folosește un supliment de test pentru a-l stabiliza sau pentru a-l conecta. De exemplu, sau examinarea neurologiei pentru a face modificări pentru a verifica dacă aceasta afectează paralizia cerebrală din cauza sindromului Guillain-Barre.

Referitor la

  Lecturi înainte de suplimente

  Ultima actualizare: 23 august 2018

  „Http://www.news-medical.net/health/Stent-Types.aspx”,”200″,”OK”, „De la Revizuit de

  Sunt available never fines tipuri de stenturi pentru indicații diferite. Acestea sunt used în principal pentru a menține deschise și patented vasele de sânge îngustate, pentru a allow a flux adevat de sânge sau lichid corporal.

  Un număr de tipuri diferite de stenturi includ:

  Stenturi crown

  Povești Connect

  Stenturi coronare metalice goale – Acestea sunt dispozitive tubulare, asemănătoare ochiurilor, care nu au conținut medical încorporat în ele.

  Stenturi care eluează medically – Get stenturi sunt acoperite cu medically care prevent inflammașia restenoza arterei pe termen lung.

  Stenturi urdu

  A urinary stent is used for mentruine ureterul deschis în cazurile în care s-a îngustat. Ureterele sunt tuburi lungi care carry urine de la rinichi la vezica urinară unde this stocată până la golirea vezicii urinare. Dacă se formează sau piatră urinară în ureter, fluxul obișnuit de urină de la rinichi la vezi poate fi obstrucționat, ceea ce poate cauza leziuni ale rinichiului.

  A urinary stent poate fi plasat în ureter pentru a allow urinei să curgă. Stenturile pot fi folosite numi sub form uni temporar pentru a allow normal func aionarea to micțiunilor până candé this accomplat sa intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea pietrei.

  Stent uretral și prostatic

  This stent folosit pentru a prevent scurgerea tractului normal la cel urinar. Stentul helps the men urinate deschise, astfel și urine sata poată curge din Când în afara corpului.

  Periferii stenturi vasculare

  Acestea sunt use pentru a menține deschise vasele de sânge în afara arterelor coronare.

  Stent Grefe

  Acestea sunt device tubular formats dintr-o țesătură specială, această susținută lipses a rigid din metal stent. Acestea sunt utilitate în principal pentru operații vasculare, from example, pentru to repara.

  Stenturi ridicate

  Stenturile pot fi, from also, use for the men feedingine feeding conduct to the esophagus deschisă in caz de constricție esophagiană și stenturile biliare pot fi use for the draining adequat to bilei în intestin.

  Surse

   Lecturi înainte de suplimente

   Ultima actualizare: 27 februarie 2019

   „Http://www.news-medical.net/health/Preventing-Scar-Formation.aspx”,”200″,”OK”, „De la

   It will form a scarring of this or natural part of the process of vindecare and urma unei leziuni a skin pe masură ce corpul repară frog.

   Aspectul cicatricii după vindecarea zonei de mai mulți factori, including type of leziune, corpului zone affect by the process of vindecare în sine.

   Tipul de leziune this a deeterminant factor semnificativ pentru formarea unei scars.

   Înțelegeri mari cauzate de proceduriirurgicale sau leziuni provocând a grav accident sunt, în mod înțeles, never susceptibile de a duce la formarea unei scars decât tăieturi minor sau zgârieturi pe piele.

   Unele zone ale corpului, cum ar fi skin of pe genunchi și articulații cotului, sunt mai susceptibile la fi affect of scarring.

   Cicatrică de la operație pe gât – Credit by imagine: Ratchaya Nonthanaphat / Shutterstock

   Fazele vindecării rănilor

   This important să înțelegeți process from vindecare to rănilor tunaci Când vă gândiți cum să preveniți formarea cicatricilor. Există șase faz semnificativ ale vindecării rănilor:

   • Faza inflammatory hemostatică implică coagulare cascade, complementary cascade reai activarea thrombocyelor pentru opri fluxul de sânge din corp.
   • Faza inflamatorie celulară implică lăsarea unui număr de neutrofile în zonă, determinând fagocitoza să restabilească bacteria contribuind la prevenirea infecției. Ace this urmată from the creștere to macrofagelor, care secretă mediatori pentru to rule process of vindecare. The fibroblastelor creștere are loc cáteva săptămâni după leziune, rezultand secretion of collagen și închiderea rănilor mari.
   • Reepitelizarea proliferative implica remodelarea plăgii cu ajutorul enzimelor și fibroblastelor. Level of humiditate din zonă limitează rata acestei faze.
   • Fascinating proliferation of neovascularization implica angiogenesis și formarea țesutului de granulare.
   • Faza proliferative from depunere to collagenului implică depunerea collagenului of type III.
   • Fura de maturare sau remodelare implică depunerea colagenului de tip I, ceea ce duce la sau reduce dimensiunile cicatricii și creșterea rezistenței skinii.

   Povești Connect

   Factorul de creștere beta transformant (TGF-β) is a mediator to the inflammatory hemostatice care joacă a semificativ role in vindecarea rănilor și development cicatricilor.

   Thirteen of the scarring immatură la o matură are loc la aproximaativă șase luni pană la un după leziune.

   Preventing leziunilor

   Cea mai simplă modalitate pentru a forma preventivă de scars, acceata limitează rănirea pielii.

   One person who has a limit to participar in the activităi care presents a risk ridicat de rănire sau sarte poarte echipament de protecție adevărat.

   Pentru proceduriirurgicale, ar trebui să se planifice adevărat pentru dimensiuni și tip inciziei, precum și modul de închidere a zonei, reducând în același timp tensiunea pielii.

   Trebuie folosite, from also, tehnici de manipulatee țesuturilor moi pentru minimizes traumele cutanate.

   Close Menu