Welcome to Experience Our Magical Morocco +212 666 564 735+212 666 564 735bereberviajes1@gmail.com

Pauzele de restaurare cresc rezistența. ” Tratamentul infertilității nu este niciodată o cale ușoară, dar luând măsuri pentru a vă menține relația puternică și sănătoasă, puteți face provocările mai ușor de suportat.

Pauzele de restaurare cresc rezistența. ” Tratamentul infertilității nu este niciodată o cale ușoară, dar luând măsuri pentru a vă menține relația puternică și sănătoasă, puteți face provocările mai ușor de suportat.

Penisul poate merge în orice direcție: sus, jos, stânga, dreapta și chiar în formă de S. Dacă un penis este curbat de la naștere, este de obicei datorită modului în care țesutul erectil s-a dezvoltat pe o parte, făcând partea respectivă mai scurtă sau mai lungă decât cealaltă. Când afecțiunea se dezvoltă odată cu înaintarea în vârstă, se întâmplă, de obicei, datorită faptului că țesutul cicatricial s-a format și a legat o parte a penisului, făcându-l mai scurt decât cealaltă parte. Nu înțelegem complet de ce se dezvoltă acest țesut cicatricial la unii bărbați, dar nu la alții. Î: Vasele de sânge bombate sunt ceva care să se agite? R: Vasele de sânge sunt o variație anatomică normală în rândul bărbaților și, de obicei, nu trebuie să vă faceți griji. Ca și în cazul dimensiunii penisului, cât de vizibile sunt acestea vor varia de la om la om. Penisul are multe vase de sânge și, în timpul unei erecții, penisul este plin de sânge foarte presurizat. Vasele de sânge se umflă și devin mai evidente în timpul unei erecții, deși uneori sunt pronunțate și pe un penis flasc.

Î: Cum rămâne cu un penis accidentat sau pătat? Este normal? R: Culoarea penisului poate varia de la culoarea pielii în altă parte a corpului – ar putea fi mai palidă și uneori chiar să apară roz, albastru sau violet. O erecție poate schimba și aspectul. În general, nu ne facem griji cu privire la variația culorii pielii, cu excepția cazului în care se dezvoltă ceva nou și consecvent, cum ar fi o pată roșie, erupție cutanată sau durere. Unii bărbați sunt îngrijorați, deoarece au o umflătură pe penis. Acest lucru este de obicei normal și probabil cauzat de țesut cicatricial, deși este o idee bună să îl verificați.

Dacă un bărbat dezvoltă o leziune roșie inflamată sau umflată pe penis, ar trebui să se adreseze unui medic, în special dacă este lichid. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard3_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Î: Este problematică localizarea neregulată a unei găuri a penisului (hipospadias)? R: Hipospadiasul este destul de obișnuit și înseamnă că gaura nu se află la vârful penisului. Medicii îl identifică de obicei în copilărie, deși uneori cazuri ușoare pot trece neobservate. În funcție de locul în care se află, ar putea schimba fluxul urinar sau de ejaculare. Dacă aveți hipospadias și aveți probleme la concepție, discutați cu urologul dumneavoastră. Este posibil ca materialul seminal să nu-și croiască drum în interiorul vaginului. Î: Cât de frecventă este durerea de erecție sau ejaculare? R: Penisul tău ar trebui să provoace plăcere, nu durere.potencialex farmacia dona Discutați cu un urolog dacă aveți dureri. Uneori, durerea cu ejaculare se datorează îngustării tubului sau găurii de la capătul penisului, care crește presiunea asociată cu ejacularea și provoacă disconfort. Erecțiile dureroase pot indica o afecțiune de bază sau vătămarea penisului.

  Î: Cât de frecvente sunt problemele legate de erecție? R: Între 15 și 30 de milioane de bărbați au disfuncție erectilă (DE). Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cu obținerea sau menținerea unei erecții. Știm acum că ED este un indicator al stării generale de sănătate a bărbaților, în special pe măsură ce îmbătrânesc. ED ar putea fi un semn de diabet, boli de inimă sau hipertensiune arterială. ED la bărbații tineri și sănătoși este de obicei legat de stres sau anxietate. Indiferent de cauză, avem tratamente ED eficiente pentru a vă face să funcționați din nou. Un alt tip de ED este priapismul, o erecție care durează mai mult de patru ore. O erecție de lungă durată este o urgență medicală care necesită tratament prompt.

Priapismul poate duce la deteriorarea țesutului sau deformarea penisului dacă este lăsat necontrolat. “” https://health.clevelandclinic.org/over-45-how-you-can-deal-w–rotator-cuff-injuries/200OK Peste 45 de ani? Cum puteți face față leziunilor manșetei rotative În timp ce mulți dintre noi asociază manșetele rotative rupte cu baseball, persoanele cu vârsta mai mare de 45 de ani sunt din ce în ce mai expuse riscului acestei leziuni. De: Joseph Scarcella, MD / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Cleveland Clinic este un centru medical academic non-profit. Publicitatea pe site-ul nostru ne ajută să ne susținem misiunea. Nu susținem produsele sau serviciile non-Cleveland Clinic. Politică În timp ce mulți dintre noi asociază manșetele rotative rupte cu baseballul, persoanele cu vârsta mai mare de 45 de ani sunt din ce în ce mai expuse riscului de a se răni. Rupturile manșetei rotatorilor datorate traumei O ruptură parțială sau completă a manșetei rotatorilor apare ca urmare a precipitării traumei, deși nu neapărat un traumatism major. Manșeta rotatorului are o grosime de doar aproximativ 5 milimetri, astfel încât o rănire la nivelul alunecării pe gheață o poate face.

Cazi pe gheață, te lovești de cot și crezi că ți-ai blocat umărul. Cam ciupeste manșeta și o comprimă și este puțin mai slabă, astfel încât să se poată rupe. Sau faceți ceva de genul că coborâți de pe o scară – faceți un pas greșit și apucați treptul pentru a nu cădea, care vă încordează umărul. Astfel de leziuni provoacă dureri crescute și determină oamenii să meargă la medic, deși, de obicei, după o săptămână oamenii vor fi pur și simplu trimiși acasă cu medicamente antiinflamatorii. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard2_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politică publicitară La patru săptămâni, medicii vor comanda de obicei imagistica prin rezonanță magnetică (RMN), deși atunci când găsesc o lacrimă, aceasta are adesea o vechime de peste patru săptămâni. Oamenii se pot descurca destul de bine cu o mică ruptură a manșetei rotatorilor. Tendinita datorată stresului Cel mai adesea, atunci când oamenii au dureri de umăr, este doar tendinită și nu indică neapărat o ruptură în manșeta rotatorului.

Tendinita este mai frecventă decât o leziune a manșetei rotatorilor și provine din uzură. Există doar o anumită cantitate de spațiu pentru manșeta rotatorului și este doar frecată dedesubt și se inflamează. Cel mai adesea, tendinita se datorează unor activități precum munca curte obișnuită – lopată cu zăpadă, greblarea frunzelor sau curățarea curții de primăvară – care necesită mișcări repetitive pe care altfel corpul nu le face adesea. Acest lucru aduce în prim plan un lucru deranjant la nivel scăzut. Oamenii nu sunt, din fire, plângători. Ceea ce îi aduce în birou, de obicei, este că nu pot dormi. Pentru tendinite, de obicei recomandăm kinetoterapie, care determină mulți pacienți să-și dea ochii peste cap. Pacienții cred că le oferim doar ceva de făcut, dar un program de terapie concentrat de peste șase luni va oferi o ușurare semnificativă. Problema este că mulți oameni nu vor să aștepte șase luni. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard3_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Sfaturi pentru recuperare Leziunile la umăr au nevoie de timp pentru a se vindeca, chiar dacă manșeta rotatorului nu este ruptă. Vă recomandăm să utilizați antiinflamatoare, gheață și odihnă. Consultați-vă medicul după patru săptămâni dacă durerea nu a dispărut – dacă nu este mai bine cu un tratament adecvat, pe cont propriu.

Folosiți gheață mai mult decât căldură și stați departe de extreme. Prin odihnă, înțelegem să-l folosim pentru activități zilnice normale, dar nu pentru o mulțime de ridicări repetitive sau mișcări repetitive, excesive. Dacă ești războinicul rutier de 45 de ani care vrea să joace softball, dacă arunci și te doare de fiecare dată, știi ce-ți vom spune. “” https://health.clevelandclinic.org/tag/pacifiers/200OK Suzetele sunt salvatoare de viață pentru părinții copiilor mofturoși, dar ce ar trebui să faci atunci când atinge podeaua (din nou)? Iată ce să știți despre curățarea suzetei pentru bebeluși. E timpul ca copilul dumneavoastră să scape de suzetă? Iată sfaturi de specialitate pentru a face o tranziție mai ușoară. “” https://health.clevelandclinic.org/how-you-can-help-your-partner-during-fertility-treatments/200OK Cum vă puteți ajuta partenerul în timpul tratamentelor de fertilitate Cum faceți față stresului infertilității? Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă sprijiniți partenerul în timpul tratamentelor de fertilitate. Este un moment interesant când te hotărăști să-ți întemeiezi o familie. Dar acest lucru se poate transforma în dezamăgire și îngrijorare dacă sarcina nu se întâmplă imediat. Unele cupluri decid să încerce tratamente de fertilitate. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Cleveland Clinic este un centru medical academic non-profit. Publicitatea pe site-ul nostru ne ajută să ne susținem misiunea. Nu susținem produsele sau serviciile non-Cleveland Clinic. Politică Vă puteți întreba cum să vă sprijiniți partenerul prin acest proces provocator. Din fericire, puteți face multe.

Experiența îți poate întări chiar relația. De ce sunt stresante tratamentele pentru fertilitate? Tratamentele pentru fertilitate consumă mult timp și adesea sunt inconfortabile sau invazive, spune psihologul Karen Hurley, dr. Iată câteva motive pentru care pot provoca stres: pot fi costisitoare. Acestea implică hormoni, medicamente și / sau întâlniri frecvente care vă supără rutina. Acestea creează senzația unui roller coaster emoțional. „Există un ciclu de speranță și dezamăgire”, spune dr. Hurley. Este puțin probabil să obțină mult sprijin extern, deoarece este mai probabil să păstrați lucrurile private. „Dacă îți rupi piciorul, toată lumea se adună în jurul tău – îți aduc lasagna, apoi te faci mai bine și totul s-a terminat”, spune dr. Hurley. „Cu infertilitatea, nu obțineți același„ raliu. ”Tot acest stres poate avea un impact serios asupra relației voastre. Problemele minore care erau ușor de ignorat pot deveni mai mari. Deci, cum poți face diferența? Sfaturi pentru susținerea partenerului dvs. „Partenerii vor să sprijine, dar de multe ori nu știu ce să facă.

Uneori se simt neajutorați pentru că nu o pot remedia sau îmbunătăți ”, spune dr. Hurley. Iată sfaturile ei: / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard2_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară 1. Reduceți problemele de zi cu zi. Stresul zilnic poate părea minor, dar poate fi un factor puternic al stărilor de spirit negative pe termen lung de tratament. Obțineți ajutor suplimentar pentru îngrijirea copiilor (dacă aveți deja copii) sau pentru menaj. Luați în considerare livrarea produselor alimentare – orice vă ușurează viața. S-ar putea să vedeți costul ca pe o investiție în procesul de tratament. 2. Sprijiniți-vă pe prietenii apropiați. Trebuie să vă încredințați și să vă susțineți reciproc, dar aveți nevoie și de sprijin extern. Dr. Hurley sugerează că fiecare partener se încrede în una sau două persoane de încredere din afara relației.

Acest lucru ajută la ameliorarea presiunii pentru ambii parteneri. 3. Stabiliți limite sănătoase cu cei care sunt nebuni sau invazivi. Decideți, în cuplu, cât de multe informații veți partaja și cu cine. Nu simți presiunea de a dezvălui detalii intime dacă nu vrei – chiar și membrilor familiei. 4. Nu evitați cuplurile cu copii. Evitarea crește stresul emoțional pe termen lung. „Izolarea vă va reduce în cele din urmă rezistența”, spune Dr.

Spune Hurley. Ea sugerează abordarea unor astfel de situații cu un sentiment de acceptare. „Uitați-vă la alte cupluri cu copii și spuneți:„ Sunt la locul lor în viață și suntem la al nostru, ceea ce este diferit. ”5. Lucrați împreună la obiectivele tratamentului. Verificați-vă cu partenerul dvs. în mod regulat sigur că sunteți pe aceeași pagină despre câte încercări să faceți și câți bani să cheltuiți. A fi flexibil cu privire la obiectivele tale în fața obstacolelor te ajută pe termen lung. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard3_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară 6. Recunoașteți și acceptați diferențele în stilurile de coping. „Partenerii vor încerca uneori să se convingă să folosească propriile strategii de coping”, spune dr. Hurley, „argumentând dacă este mai bine să fii„ optimist ”vs.„ realist ”,„ logic ”vs.„ emoțional ”și așa mai departe. . ” Unii parteneri ascultă inconfortabil problemele fără a încerca imediat să le remedieze, dar sări cu o soluție atunci când cealaltă persoană „vrea doar să asculți” poate face ca ea sau el să se simtă invalidat. Asigurați-vă că ascultați pe rând și recunoașteți reciproc nevoile. 7. Fa-ti timp pentru pauze. Luați pauze, atât individual, cât și în cuplu. „A fi susținător nu înseamnă a fi 24/7”, spune dr. Hurley. „Pauzele de restaurare cresc rezistența.” Tratamentul infertilității nu este niciodată o cale ușoară, dar luând măsuri pentru a vă menține relația puternică și sănătoasă, puteți face provocările mai ușor de suportat. „Atunci apare unicitatea relației”, spune dr. Hurley. „Vezi din ce ești făcut, ce te-a adus împreună. Vedeți cum se armonizează punctele dvs. forte pentru a crea un întreg mai puternic. ” “” https://health.clevelandclinic.org/too-much-screen-time-harmful-for-kids-development-especially-those-under-age-5/200OK Prea mult timp de ecranare dăunător pentru dezvoltarea copiilor (în special Cei sub vârsta de 5 ani) Un nou studiu constată că prea mult timp pe ecran este rău pentru dezvoltarea preșcolarului. Pediatrul nostru oferă sfaturi pentru stabilirea limitelor și găsirea altor activități pe care le vor iubi. Totul se adaugă. Desene animate în timp ce luau micul dejun.

Vizionarea YouTube în timp ce gătești cina. Și apoi, din nou după baie înainte de culcare? / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Cleveland Clinic este un centru medical academic non-profit. Publicitatea pe site-ul nostru ne ajută să ne susținem misiunea. Nu susținem produsele sau serviciile non-Cleveland Clinic. Politica Copiii de vârstă preșcolară nu ar trebui să aibă mai mult de o oră de ecran pe zi, potrivit Academiei Americane de Pediatrie. Însă un nou studiu a examinat dacă timpul excesiv al ecranului în anii preșcolari are un impact asupra dezvoltării unui copil.

Studiul a analizat 2.441 de copii și durata lor de utilizare de la naștere până la vârsta de 5 ani. Pediatrul, medicul Skyler Kalady, nu a participat la cercetare, dar spune că rezultatele indică faptul că expunerea timpurie are un impact asupra dezvoltării preșcolarilor – și nu într-un mod bun. „Expunerea timpurie la un timp excesiv de examinare la 24 de luni a fost predictivă pentru rezultate mai scăzute ale dezvoltării la 36 de luni”, notează Dr. Kalady. „Și în mod similar, expunerea la timp a ecranului crescută la 36 de luni a fost, de asemenea, legată de scăderea rezultatelor dezvoltării la 60 de luni.” De ce timpul ecranului este atât de dăunător O minte în curs de dezvoltare se află într-o fază critică în primii ani, explică dr. Kalady. / ** / if (CCHealth.isMobile ()) {googletag.ccHealth.push ({id: ‘billboard2_300x250_mobile’, lazyLoad: false}); } / ** / Politica publicitară Copiii, în special cei cu vârsta sub 5 ani, trebuie să-și exploreze mediul și să-și dezvolte abilitățile motorii deplasându-se și fiind curioși. Acest lucru nu se întâmplă dacă își petrec tot timpul privind un dispozitiv electronic. Dr. Kalady spune că de multe ori părinții nu își acordă suficient credit pentru a-și putea învăța copiii mai bine decât un dispozitiv. Toate aceste mici indicii de dezvoltare, necesită atât de mult timp pentru a se acumula. Și, deși o mulțime de îngrijitori bine intenționați cred că poate tehnologia ar putea chiar să-și învețe copilul mai bine sau mai eficient, se pare că nu este cazul. Nu subestimați valoarea timpului față în față Primii ani sunt esențiali pentru ca copiii să petreacă timp față în față de calitate cu părinții și îngrijitorii, subliniază dr. Kalady.

De data aceasta împreună le permite copiilor să învețe cum să interacționeze atât verbal, cât și nonverbal.

Close Menu